recreatiespeelgoed
Geen categorie

Legpuzzels, een gezellige familie activiteit!

Mijn moeder vond het altijd heel leuk om puzzels te leggen. Ik vond dit zelf vroeger nog niet zo leuk en daarom deed ze het ook meestal met vriendinnen van haar. Het leek mij niks, uren bezig zijn om een plaatje te zien te krijgen. Daar is niks aan toch? Nou ik zat dus fout. Een paar dagen geleden kwam ik in mijn kast een paar oude puzzels tegen van mijn moeder. Ik wou wel graag gaan puzzelen, maar ik wou er niet al te lang mee bezig zijn dus ik heb gekeken op een puzzelsite legpuzzels website om daar voor tips en informatie over verschillende puzzels te vinden.

Familie activiteit

Op de site las ik ook dat puzzels leggen eigenlijk een hele leuke activiteit is voor het gezin. Dus ik ben aan de slag geweest. Met mijn dochter en zoon 8 en 10 en natuurlijk mijn vrouw heb ik een legpuzzel Disney 1000 stukjes gekocht. Zeker een aanrader deze legpuzzel Disney 1000 stukjes activiteit!  Ik had ook nog keuze uit deze Jan van Haasteren puzzel aanbieding of deze puzzel Ravensburger, maar uiteindelijk dacht ik dat het leuk zou zijn voor de kinderen om ook een beetje een leuk gevoel te krijgen dus ik koos voor een Disney puzzel. En eigenlijk had de site ook wel gelijk. Het was hartstikke gezellig om met een bakje thee en koffie met zijn alle aan de tafel te zitten. Hoofd boven de puzzel, om hem zo snel mogelijk op te lossen. 

Wasgij puzzels

Mijn moeder vond het vroeger altijd heel leuk om Wasgij puzzels te leggen en dat waren ook eigenlijk de enige puzzels die ze maakte. Achter Wasgij puzzels zit een ander concept dan bij normale puzzels. Zo heb je bijvoorbeeld de Wasgij Originals. Bij deze puzzels is het de bedoeling om te puzzelen waar er naar wordt gekeken. Ook deze puzzelreeks is een echte aanrader omdat de puzzels die je legt je meestal ook echt verrassen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *